Λογιστικά Φοροτεχνικά

Επίσκεψη στον χώρο σου


Τουλάχιστον μία φορά τον μήνα.

Αξιόπιστοι συνεργάτες μας επισκέπτονται την επιχείρησή σου μία ή δύο φορές τον μήνα ανάλογα με την πίεση προθεσμιών του υπουργείου για την τακτοποίηση των καταχωρημένων παραστατικών, την παραλαβή των νέων προς καταχώρηση, για υποδείξεις, λύση διάφορων θεμάτων της επιχείρησής σου. Στο γραφείο μας ελέγχονται και καταχωρούνται τα παραστατικά με προσοχή για αποφυγή ανθρώπινων λαθών.

www.ilogistis.gr


Σύγχρονη εξυπηρέτηση πελάτη.

Μέσω του site που σου προσφέρουμε, έχεις ηλεκτρονικό αρχείο εγγράφων της επιχείρησής σου, όπως μισθωτήρια συμβόλαια, καταστατικά, ταυτότητες, για σένα που απασχολείς εργατικό προσωπικό τα στοιχεία τους, δηλώσεις ΦΠΑ, βιβλίο εσόδων εξόδων, απογραφή εμπορευμάτων, όμορφα ταξινομημένα, απλά λειτουργικά και εύχρηστα. Επίσης άμεση πρόσβαση στο taxisnet για ενημέρωση θεμάτων που σε αφορούν, άμεση πρόσβαση στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ και πολλά άλλα που παρέχονται μόνο σε πιστοποιημένους πελάτες.

Ενημέρωση - Επικοινωνία


Διαρκής επαφή.

Ενημερώνεσαι άμεσα με την καταχώρηση των παραστατικών, για το ΦΠΑ την δεδομένη στιγμή, τον τζίρο και τα κέρδη σου, τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου, τις οφειλές σε οποιαδήποτε υπηρεσία πριν γίνουν απαιτητά και ληξιπρόθεσμα τα χρέη ώστε να μπορείς να κάνεις τον οικονομικό σου προγραμματισμό. Η ενημέρωση γίνεται είτε με αποστολή sms, είτε τηλεφωνικά, είτε emails. Η επικοινωνία γίνεται ή από το site του λογιστικού γραφείου με chat για αμεσότητα ή με τον παραδοσιακό τρόπο της τηλεφωνικής επικοινωνίας ή με email. H παρακολούθηση της έκβασης μιας εργασίας που μας έχει ανατεθεί γίνεται μέσα από το κλειστό forum του site καθώς και ενημέρωση από τους συνεργάτες μας ότι έχει διεκπεραιωθεί.

Εργατική Ασφαλιστική Νομοθεσία

Επιδοτήσεις – Προγράμματα απασχόλησης


Απευθείας ενημέρωση.

Πρέπει να μειώσεις το κόστος λειτουργίας σου. Βοηθάμε σ’ αυτό. Επιτηρούμε συνεχώς τα προγράμματα απασχόλησης που πρόκειται να προκηρυχθούν και ενημερώνεσε άμεσα για τον προγραμματισμό απασχόλησης εργατικού δυναμικού.

Λύσεις μισθοδοσίας. Εφαρμογή νομοθεσίας


Ασφαλής μισθοδοσία. Ασφαλής επιχείρηση.

Ενημέρωση και διευθέτηση ωραρίου του εργατικού δυναμικού για την διαχείριση του λειτουργικού κόστους μισθοδοσίας. Παρακολούθηση και ηλεκτρονική καταχώρηση υπερωριών, άμεσα πραγματοποίηση προσλήψεων, συμβάσεων, απολύσεων και οικειοθελών αποχωρήσεων. Στέλνονται ηλεκτρονικά οι αποδείξεις μισθοδοσίας πριν την λήξη του τρέχοντα μήνα, πληρωμή ενσήμων, ενημέρωση για τις αλλαγές της νομοθεσίας. Δικλείδες ασφαλείας για αποτροπή ανθρώπινων λαθών.

Οργάνωση Επιχείρησης

Βιώσιμη ανταγωνιστική επιχείρηση


Άμεσες λύσεις με πράξεις.

Προτείνουμε λύσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησης σου, βελτιώσεις οργανογραμμάτων, εξ ορθολογισμό και σωστή διαχείρηση δαπανών, κανάλια διανομής, διαφήμιση, τρόπους αντιμετώπισης κρίσης.

Βοηθάμε την επιχείρησή σου να έχει τακτοποιημένα όλα τα έγγραφα που απαιτούνται σε κάθε έλεγχο. Εάν έχεις ηλεκτρονικό υπολογιστή με ένα κλικ στο site ilogistis.gr τα έχεις όλα άμεσα χωρίς να ψάχνεις φυσικό αρχείο.

Εάν δεν έχεις υπολογιστή, τότε έχεις ένα ή δύο φακέλους (κλασέρ) πέρα από τους φάκελους αρχειοθέτησης παραστατικών. Έναν για εφορία, και εφόσον έχεις προσωπικό έναν για ΙΚΑ-ΣΕΠΕ-ΟΑΕΔ.

Τα καταχωρημένα παραστατικά έρχονται στην επιχείρησή σου σε έλασμα τακτοποιημένα ώστε να είναι εύκολη η τοποθέτησή τους στον φάκελο.

Νέες επιχειρήσεις – Πρώτα βήματα

Μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα


Είμαστε δίπλα σου. Σε βοηθάμε.

Δεν είσαι μόνος σου σε αυτό το δύσκολο αλλά κατά τ’ άλλα γοητευτικό εγχείρημα. Είμαστε κοντά σου σε κάθε βήμα σου. Σε προστατεύουμε από λάθη ανωριμότητας και άγνοιας λόγω νέου επιχειρηματία.

Επιλέγουμε μαζί την περιοχή ανάλογα με τον κλάδο που θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Επιλέγουμε το κατάστημα, το σκεφτόμαστε, δημιουργούμε ένα προϋπολογισμό κόστους ο οποίος πρέπει να είναι συντηρητικός γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος ότι από την πρώτη στιγμή θα πετύχει. Πρέπει να υπάρχουν και κάποια χρήματα για τα έξοδα τουλάχιστον των πρώτων τριών μηνών.

Πολύ σημαντικό. Άμεση διαχείριση εξόδων διότι πρέπει να σκεφτούμε ότι το κόστος της επένδυσης πρέπει κάποια στιγμή να αποσβεσθεί. Το ενοίκιο είναι ένα έξοδο το οποίο θα μας ακολουθεί σε όλη την φάση της επιχειρηματικότητας. Έτσι, από την αρχή πρέπει να γίνει μία σωστή συμφωνία ώστε να μπορεί να το αντέξει η επιχείρησή. Το ήμισυ μιας επένδυσης είναι το αρχικό κόστος να κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Συμφέρουσες συμφωνίες με προμηθευτές. Ότι και να μας λένε για το κόστος του προϊόντος ότι είναι καλή η τιμή του, υπάρχει πάντα ένα περιθώριο συμπίεσης.

Εάν δούμε ότι δεν συμφέρει η επένδυση ή ότι είναι δύσκολη η επίτευξη στόχων που θέτεις τότε σου το λέμε ευθέως. Μία συνεργασία ανάμεσα σε μία νέα επιχείρηση και στον λογιστή της πρέπει να είναι υγιής και ειλικρινής, οπότε κύριο μέλημά μας είναι η βιωσιμότητα του εγχειρήματος.

Χρηματοικονομικά

Εναλλακτικές επενδύσεις – Πρόσθετα κέρδη


Εναλλακτικές λύσεις εσόδων.

Επιχειρηματικά σταγαστικά δάνεια.

Leasing εξοπλισμού επιχείρησης.

Αμοιβαία κεφάλαια – Μετοχές – Παράγωγα προϊόντα. Πάντα με γνώμονα το προσωπικό σου προφίλ το οποίο μπορεί να είναι μακροπρόθεσμου ή βραχυπρόθεσμου επενδυτή συντηρητικού ή αυξημένου ρίσκου και όλα αυτά σε σχέση με τα εισοδήματά σου και τις καταθέσεις σου.

Αδειοδότηση επιχειρήσεων

Σε κάθε βήμα δίπλα σας


Επιλογή καταστήματος. Λύσεις επιλογής.

Το γραφείο μας ασχολείται εδώ και 20 χρόνια με την έκδοση αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αδειοδότηση Βιοτεχνειών και εργαστηρίων.

Ελέγχουμε το κατάστημα που θα μας υποδείξετε εάν πληρεί της προϋποθέσεις που απαιτούνται από την νομοθεσία χωρίς κανένα κόστος. Αυτό μπορεί να συμβεί έως και για τρία καταστήματα. Για περισσότερα καταστήματα θα υπάρξει η ανάλογη επιβάρυνση.

Συμφέρουσα και ελκυστική τιμή για επιχειρήσεις που εκτός της έκδοση αδείας θα αποφασίσουν μόνιμη συνεργασία με το γραφείο μας στην λογιστική φοροτεχνική εργατική υποστήριξη.

Πλήρης παρακολούθηση φακέλου στις διάφορες υπηρεσίες όπως, Δημοτική Αρχή - Πολεοδομία - Πυρασφάλεια - Υγειονομικό - Διεύθυνση Βιομηχανίας εφόσον πρόκειται για βιοτεχνία ή βιομηχανία. Όλα αυτά πριν την έναρξη της επένδυσης ώστε να κάνετε και τον οικονομικό προγραμματισμό σας και για να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας δεν θα πάει χαμένη.

Επενδυτικά προγράμματα

ΕΣΠΑ - Αναπτυξιακός Νόμος – ΟΑΕΔ


Υπηρεσίες Ανάπτυξης.

Επενδυτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες με μακρόχρονη εμπειρία. Πραγματικό ενδιαφέρον για την επιτυχία του πελάτη.

Εξωτερικός συνεργάτης ο οποίος έχει αξιολογηθεί από την logistis για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Anodos

HACCP ISO Πιστοποίηση

Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας


Οργάνωση. Διαγράμματα ροής. Επιλεξιμότητα.

Απαραίτητα εργαλεία οργάνωσης, βελτίωσης ποιότητας και παρεχόμενων υπηρεσιών. Σημαντικά εργαλεία σε επιχειρήσεις κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Εξωτερικός συνεργάτης ο οποίος έχει αξιολογηθεί από την logistis για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Anodos ΕΥΠΟΙΟΝ

Διαφήμιση

Προώθηση. Προσέλκυση. Αναγνωρισημότητα


Λέξεις, κλειδιά επιτυχίας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι διαφήμισης ανάλογα σε πιο στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται η επιχείρηση.
Επιλέγουμε τον κατάλληλο τρόπο και δημιουργούμε το προφίλ της επιχείρησης ώστε να σταθεί στον ανταγωνισμό και να γίνει αναγνωρίσιμη.

Εξωτερικός συνεργάτης ο οποίος έχει αξιολογηθεί από την logistis για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

GAMA Porta Porta

Νομική Υποστήριξη

Ρωτήστε μας


Ομπρέλα προστασίας.

Εργατικά θέματα από εξειδικευμένο εργατολόγο.
Συνταξιοδοτικά θέματα από εξειδικευμένο συνταξιολόγο.
Εμπορικά σήματα, ευρεσιτεχνείες, πνευματική ιδιοκτησία.

Εξωτερικοι συνεργάτες οι οποίοι έχουν αξιολογηθεί από την logistis για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

typing dots
είσαστε σίγουροι;

ΟΧΙ

ΝΑΙ